Wednesday, June 10, 2009

New Template..Alhamdulillah!!

Bismillahirrahman nir rahim.
Syukur ke hadrat Illahi atas kesempatan yang telah Dia berikan kepada aku untuk mengubah template blog aku yang kian terbiar ni. Syukur sangat2 sbb akhirnya aku jumpa juga satu website/blog yang punya template islamic juga mengajar beberapa editing in html spt 'read more' yang sudah mula aku aplikasikan pada entri baru aku ini. Antara fav. colour aku (purple) dengan bunga ros(signifikannya kerana nama aku ROSdianah) untuk template baru..
aku akhirnya pilih bunga ros/mawar ni.Saja nak tukar angin dari template PUTIH ke HITAM. Dan aku juga suka hadis yang memang disertakan dengan template ni. Untuk rakan-rakan yg mau tukar template Islamik, aku sgt menganjurkan/rekemen korg gi link ni (Free Islamic Blogger Templates)
Aite..itu saja buat malam ni.. banyak lagi yang aku nak ubah pada blog ni..pembaikan..Insya-ALLAH.

5 comments:

kerol said...

aku ska template ko nie;)
cantik bg aku!!!
ps:nk tukar tmplates gak nie;)

Y'ra Kani-chanz said...

salam...
akiko...remember me?
sj drop by kt page ko...
new template?...simple n nice...~:)

Deana said...

salam.. makaseh..makaseh..!!
alhamdulillah juga aku panjatkan ke hadrat Illahi,semestinya!

Deana said...

ahhhhhhh...yuriko~!!
kwn kat krekotaku kan?? yatta~~ ingat~!!

masa tgk profile yuriko, bila nampak jak nama 2 trus ingt!heheh.

mmm..kalo x silap time kemas blk bru2 ni..ada nampak envelope dgn nama n alamat pen pal dr Segamat,Johor. mgknkan itu yuriko? Wallahu Ahlam.. :)

Y'ra KC said...

yeps...aha itu la aku...
hehe...tima kasih kerana mengingati...:)

Related Posts with Thumbnails