Wednesday, December 23, 2009

special~

Bismillahirrahman nir rahim.

Salam tahun baru..salam maal hijrah buat semua sahabat. Maaflah..sudah lama aku tidak menaip dalam blog ini.

Anyways, untuk entri kali ini..aku ingin perkenalkan blog aku yang entah keberapa sudah..(sebab sejak dari tingkatan 4..ada beberapa blog aku share dengan kawan-kawan mahupun blog aku sendiri).

Blog yang baru ini aku khaskan untuk review. Review pertama adalah sebuah buku. So, I'll be gladly invite you,my friend to check out my blog : Deana's Words.

Dozou yuroshiku,minna-san~

4 comments:

kyo_9 said...

hmm.. banyak btol blog dia..
err, just nk komen skit penyalahgunaan perkataan dalam bahase jpon~

yuroshiku -> yoroshiku
minnasan -> minasan

sekian

Deana said...

heheh.. terjangkit aegis pn penyakit la ni.

huhu...ni lah al kisah kalo type x check btl2.. err..tp dlm bku teks bhs jpn ak letak みんな. ataupun perubahan tu kerana tmpt penggunaannya? aku mmg sah2 kena study blk nihongo aku nie..

azizul said...

makin lambatla kau update blog...
masa menulis jangan emosi sangat deh...

Deana said...

salam. yelah,adik. masalahnya kat rumah kakak ko ni nun kat lok kawi tu susah nak dpt line tenet. ada pun mcm2 hal..on off jer. bila da siok2 menaip entri pas tu da ada masalah, hilang mood. hehe. kalo rajin, tlg buat komik tuk aku..hehe

Related Posts with Thumbnails